Climbing For Life Les 2 Alpes: fietsen in teken van diabetes!

vr 12 augustus 2016

Binnen minder dan een week is het zover. Dan reizen onze helden af naar Les 2 Alpes. Ook enkele vrouwen die zwangerschapsdiabetes hebben gehad, gaan deze uitdaging aan. Begeleid door Energy Lab en vergezeld door een meter of peter zal Team Climbing For Life Les 2 Alpes onder andere Alpe d'Huez en Les 2 Alpes beklimmen. Iedere held(in) heeft zijn eigen verhaal, maar allen hebben ze dezelfde missie, fietsen in teken van diabetes.

Het team is goed bezig, en niet alleen op de fiets. Momenteel is er al €12.639 aan giften binnengekomen via hun inspanningen en verspreiden ze als echte ambassadeurs de "diabetes(preventie) boodschap". Maar ook jij kan een steentje bijdragen voor het goede doel. Personen die de meeste fondsen verzamelt worden bovendien uitgenodigd als VIP op de Scheldecross:

  • beste fondsenwerver = 4 VIP lunch kaarten t.w.v. €540;
  • beste tweede fondsenwerver = 2 VIP lunch kaarten t.w.v. €270;
  • beste derde fondsenwerver = 2 VIP café kaarten t.w.v. €150.

Fondsen kunnen gestort worden op BE44 0688 8882 2545. Vanaf €40 heb je recht op een fiscaal attest. Vergeet niet je vooraf te registreren.

Het sportief evenement Climbing For Life Les 2 Alpes is een organisatie van Golazo Sports en Energy Lab en vindt plaats van 18-20 augustus. Alle info op www.climbingforlife.be.


Diabetes Liga
Diabetes infolijn 0800 96 333
Contacteer ons