WIJZIGINGEN IN ONS BESTUUR - VERDEELPUNTEN

Voorzitter : Piet Bauters Penningmeester: Cathy Herberigs Secretaris: Nadine Van Oostenryck Ledenbeheer: Monique Lamiroy & Jean-Marie De Blomme Nieuwe verdeelpunten: Chris Loontjens Magda De Bock Kristien De Schepper

Onze afdeling bestaat ondertussen 15 jaar. Hiep hiep hoera!

Vanaf het eerste uur werd een bestuursploeg samengesteld die de afdeling vorm en inhoud heeft gegeven. Tientallen activiteiten, info-avonden, fietstochten en wandelingen hebben we georganiseerd. In de loop der jaren deden nieuwe bestuursleden hun intrede, anderen vroegen hun engagement te mogen stopzetten. Sommigen zagen zich genoodzaakt om wegens gezondheidsperikelen een stap terug te zetten.

In 2012 nam Piet weer de taak van voorzitter op zich. Nadine Van Oostenryck engageert zich nog steeds om de verslagen te maken, de verzekeringen op te volgen, het aanspreekpunt te zijn voor alles wat secretariaat betreft.

Cathy Herberigs houdt de knip op de portemonnee en zorgt ervoor dat de facturen tijdig en correct worden betaald en dat de boekhouding van de afdeling nauwkeurig wordt bijgehouden.

Monique Lamiroy doet samen met haar echtgenoot Jean-Marie de verzendingen en zij houden ook het ledenbestand up-to-date .

Chris Loontjens, Magda De Bock en Kristien De Schepper zijn onze nieuwe verdeelpunten. U kunt bij hen terecht voor het bestellen en ophalen van diabetesmateriaal.

Onze medische adviesgroep is uitgebreid met Frederic De Clippele, diabeteseducator / verpleegkundige.

Edwin Feys heeft de bestuursploeg vervoegd.

Hartelijk welkom, bedankt voor uw engagement!

Overweegt u ook een engagement bij de Diabetes Liga? We kunnen uw hulp zeker gebruiken!

Spreek een van de bestuursleden aan en kijk waar u uw talent kan inzetten bij de verdere uitbouw van onze afdeling.

Contactgegevens vindt u onder de knop "Wie zijn wij".Diabetes Liga
Diabetes infolijn 0800 96 333
Contacteer ons