HOE JE ZELFHULPMATERIAAL BESTELLEN?

 

Voor uw aankopen van testmateriaal, naaldjes, apparatuur en dergelijke volgt u de volgende werkwijze:


U kan uw bestelling doen via het internet op de website van de Diabetes Liga (www.diabetes.be)  ofwel ze aan uw plaatselijk verdeelpunt bezorgen.Ofwel kan u bij het afhalen van een bestelling meteen uw nieuwe bestelling voor de volgende maand afgeven of er uw bestelling in de bus steken. Telefonisch bestellen is helaas niet mogelijk om vergissingen te voorkomen.


U bestelt als volgt:

-- bij voorkeur via internet.


U meldt zich met uw wachtwoord aan op www.diabetes.be  en u komt op de afdeling Antwerpen-Noord terecht, waar u klikt op "webshop".

Daar vindt u een overzicht van alles wat u kan bestellen. U duidt de gewenste artikelen aan en plaatst ze in het "winkelmandje".

Vervolgens duidt u uw verdeelpunt aan en verzendt uw bestelling (vóór de 1ste van elke maand). Ons bestelsysteem zorgt er voor dat uw bestelformulier terechtkomt op het verdeelpunt dat u hebt aangeduid en u zelf krijgt per e-mail de bevestiging dat dit bestelformulier goed is toegekomen. Op die bevestiging vindt u meteen de exacte afhaaldag.


Als u problemen ondervindt bij uw bestelling, kan u voor practische hulp altijd terecht bij onze webmaster Jeannine Jansen 03/326.47.85.


-- ofwel bestelt u via uw plaatselijk verdeelpunt en dan gebruikt u verder het gekende bestelformuliertje uit 't Klontje. In dit geval moet uw nieuwe bestelling op uw verdeelpunt zeker toekomen uiterlijk op de laatste dag van de maand.


HET AFHALEN gebeurt zoals altijd op uw gebruikelijk verdeelpunt en de afhaalkalender vindt u ook nog steeds in 't Klontje.

Let op: zorg dat u bij het afhalen uw lidkaart  bij u hebt aub.


Het systeem van aankopen van allerlei materiaal aan voordelige ledenprijs functioneert alleen als we ons aan de volgende afspraken houden: 

- Zorg steeds dat uw bestelformulier volledig is ingevuld (de volledige omschrijving van de artikelen die u bestelt, het aantal, uw volledig adres, uw lidnummer ,...). onvolledige bestelformulieren kunnen we helaas onmogelijk verwerken.

- Let zeer goed op de afsluitingsdatum van uw bestelling. Laattijdig ontvangen bestellingen verschuiven naar de daaropvolgende maand.

- Ter herinnering: in juli en augustus is er geen bestelling en afhaling.

- Hou er a.u.b. ook rekening mee dat onze vrijwilligers van de verdeelpunten speciaal voor u thuisblijven op de afhaaldagen en-uren die u vindt op de afhaalkalender op onze website en in 't Klontje. Andere tijdstippen kan u alleen in uitzonderlijke omstandigheden met uw verdeelpunt afspreken.

Mocht u nog practische vragen hebben, aarzel niet uw verdeelpunt te contacteren.

 

 Afdeling Antwerpen-Noord
Ertbruggelaan 22
2100 Deurne
0468 195 095

Diabetes Liga
Diabetes infolijn 0800 96 333
Contacteer ons